jak dobrze wyglądać nago :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • setunia
    Drive
    • 2011
    • 51

Wielu z forumowiczów żali się na te 5 dni w gajerku. I jak dobrze go zdjąć. W moim przypadku praca w środowisku gorącym, w szczelnym jak k....m ubranku i przepoconej, śmierdzącej jak kozia d..a koszuli sprawia, że szczytem marzeń byłoby wbić się w gajerek.

I może dlatego idąc na zakupy, zwłaszcza nowego samochodu (co zrobiłem pierwszy raz w życiu) ubrałem się normalnie, ale CZYSTO. Wziąłem prysznic, umyłem ząbki i zażyłem dla pewności mentoska. Dlaczego? Bo dobrze pamiętam, jak w sklepie RTV, wprawdzie miły i kompetentny Pan w gajerku zionął mi w poniedziałek w twarz mieszanką sobotniej imprezy i niedzielnej kolacji :| a chciałem, żeby obsługiwała mnie jakaś miła Pani ops: . Tak się stało i doszliśmy (z Tą Panią) do porozumienia. Stare wycieruchy, polo za 3zeta z markietu i tygodniowy zarost jej nie odstraszyły i sprzedała może nie najwyższy model, ale jakieś punkty załapała Na odbiór jednak kupiłem sobie ładną marynarkę - na pierwszą randkę nie przychodzi się w jeansach

Co do folderów, to nie trzeba zaraz rozdawać wszystkim książek, wystarczy kartka papieru kolorowego ze zdjęciem i wyposażeniem na pierwszej stronie, a cennikiem na drugiej. Zdecydowanemu, lub prawie klientowi, można dać już coś więcej.
    Było:
    126p 1980
    Polonez Caro 1,5GLE 1991
    Fiat Uno 1,4 1995
    Polonez 1989 1,4Rover (SWAP)
    Fiat Palio Weekend 1,2 HL 1999
    Toyota Camry 3,0GX V6 1992
    Renault Scenic 1,9 dTi 2000
    Ford Fiesta 1,3 1998 (Pysi ;-)

Jest:
    Skoda Octavia 1,2TSI Mint 2011
    Mondeo 1,8Ghia 1998 (młodego)